Klein team
maar groot in design


Met heel veel persoonlijke aandacht bieden wij u ons allerbeste webdesign
en/of mooiste grafisch ontwerp. Tot u helemaal tevreden bent... en wij ook ;)

Maak kennis
met Weblounge

Kristof Van Rentergem verwelkomt u graag in zijn creatieve lab aan de Torhoutse Steenweg 503 in Brugge. Hij volgde van 1998 tot 2002 een grafische opleiding in Gent en richtte kort daarna Weblounge op. Kort samengevat: Weblounge staat voor stijlvolle websites die goed gevonden worden in de zoekmachines. Ook voor het grafisch ontwerp van uw logo zit u hier goed.

Geen creatie om de creatie,
maar werk dat werkt

Voor ons vormt het gebruiksgemak van een website de absolute prioriteit. Een website moet op een duidelijke manier de boodschap bij een bezoeker overbrengen en onze klant moet eenvoudig via een cms alles kunnen aanpassen. Daarnaast zorgt het grafisch ontwerp voor de passende sfeer.

Een enthousiast ervaren team
werkt aan uw project

Weblounge bestaat uit een team van 4 jonge mannen. Kristof is meester in de Beeldende Kunsten en zorgt ervoor dat elk project de juiste aandacht verdient.

Maarten, onze webdeveloper, programmeert uw website. David zorgt ervoor dat uw site op alle toestellen vlekkeloos te zien is (je weet wel, draaien met de iPad, iPhone en meer) en Kristof zorgt voor het grafisch ontwerp van uw logo, huisstijl, brochure, website en meer. 

Uw grafisch design en development van uw website is in goede handen, maar dat had u wellicht al door! Wij houden van wat wij doen en dat wordt gesmaakt. 

Laten we uw project bespreken in Brugge, de koffie staat al klaar.

Travelmedia heeft een participatie in Weblounge. Travelmedia helpt bedrijven en organisaties uit de toeristische sector bij hun online campagnes (google adwords, enz.). Zeker de moeite om even een praatje te slaan met hen als u bij ons op bezoek bent (want ze zitten in het zelfde gebouw). Lekker gezellig.

Ontvang een offerte

Naast webdesign en grafische vormgeving,
kunt u ook voor deze diensten bij Weblounge terecht.

Responsive webdesign met klasse

Responsive webdesign met klasse

Tonnen stijl en sfeer in een gebruiksvriendelijke digitale verpakking. Met Weblounge kiest u voor buitengewoon webdesign. Responsive websites die tot een hogere conversie leiden.

logo’s & huisstijl

logo’s & huisstijl

Uw huisstijl bepaalt uw imago. Weblounge vertaalt uw identiteit naar een stijlvol logo, een smaakvol visitekaartje, een heldere brochure, of een advertentie boordevol stopping power.

SEO zoekmachine optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie

Laat ons uw website op technisch vlak optimaliseren voor de zoekmachines. Zodat Google al uw pagina’s indexeert. En ze bovenaan zet voor uw trefwoorden.

Drukwerk

Drukwerk

U zoekt een drukpartner die topkwaliteit levert, binnen de afgesproken termijn? Vertrouw op Weblounge voor uw drukwerk. Wij werken met de geknipte leveranciers samen.

Copywriting & vertalingen

Copywriting & vertalingen

Een goede copywriting is veel meer dan een praatje bij een plaatje. Teksten die uw bezoekers verleiden én die de zoekmachines precies vertellen waar uw zaak om draait.

Fotografie

Fotografie

De essentie van uw boodschap in één oogopslag: dat is de kracht van professioneel fotomateriaal. Investeer dus in het juiste beeld. De juiste foto zegt meer dan duizend woorden.

Webhosting & domeinnaam

Webhosting & domeinnaam

Wij kunnen voor u een .be, .com, .eu, .vlaanderen domeinnaam vastleggen en deze koppelen aan een betrouwbare webhosting waarbij u onbeperkt een reeks emailadressen kunt aanmaken.

Bannercampagne & social media

Bannercampagne & social media

U hebt een fantastisch product en u wenst deze te gaan promoten? Weblounge maakt mooie en opvallende banners voor uw bannercampagne op Facebook, Twitter of Google Adwords.

Webshops/E-commerce

Webshops/E-commerce

Shop till you drop. Wij bouwen uw webshop. Via het cms voegt u de producten toe, maakt u de categorieën aan, enz. Uw klanten kunnen online betalen en de bestellingen komen in uw mailbox terecht. Simpel en handig.

Een succesvolle e-mail marketing

Een succesvolle e-mail marketing

Vanaf nu komen uw stijlvolle nieuwsbrieven op een professionele manier in de mailbox terecht van uw potentiële klanten en kunt u tevens via de statistieken opvolgen hoeveel personen er effectief doorklikken naar uw website.

Laden...

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Vertel ons in de volgende stappen waar u op zoek naar bent
of stuur een e-mail naar info@weblounge.be.

Stap 1. Wie bent u?
Stap 2. Wat zoekt u?
Bedankt

Wij hebben uw offerte aanvraag goed ontvangen.
Wij contacteren u zo spoedig mogelijk om uw project te bespreken.
Alvast bedankt voor uw bezoek aan onze website.